8 ujjas szilikonpótlás

Köszönöm szépen, hogy elkészítette nekem a szilikon pótujjakat, ismét teljes életet élhetek.

Munkahelyi balesetem során elvesztettem 8 ujjamat, amit követően az állásomat is elveszítettem, teljesen magam alatt voltam. Krízisbe került az életem. De szerencsére a háziorvosom felhívta a figyelmemet arra, hogy TB finanszírozás keretében megoldható a problémám, és szilikon ujjpótlással ismét munkába fogok tudni állni. Ezután kerestem fel Önt. Másfél hónap sem telt el, és ismét tudtam fogni, a pótujjak minden tekintetben alkalmasak arra, hogy munkát keressek és vállaljak.

Azért írom most e pár sort Önnek, mert épp az előbb hívtak fel, hogy megkaptam a megpályázott munkát, és hétfőn kezdhetek, mint titkárnő. Számítógépen tudok dolgozni, kényelmesen tudok telefonálni, fénymásolni, amit a pótujjak nélkül nem tudnék megtenni.

Végre nem vagyok kiszolgáltatott, újra a saját lábamra tudok állni, van munkám, helyre állt a lelki egészségem. Nem tudok elégszer köszönetet mondani Önnek. És az sem mellékes, hogy mindezért nem kellett milliókat összekuporgatnom. Munkahelyi balesetem okán a szilikonprotézist 100%-ban térítette meg a TB.

Köszönöm.

Üdvözlettel: Szabó-Makri Ildikó, Budapest


Elérhetőségünk:
Postacím / Műhely: 1071 Budapest, Dembinszky utca 28.
Telefon/Fax: +36 1 413 2180, +36 1 413 2181
Mobiltelefon: +36 20 349 9506
Országszerte keresse gyógyászati segédeszköz szaküzleteinket: http://www.ortoprofil.hu/orszagos-elerhetoseg